Make-up lijn van JEAN D'ARCEL

Briljante uitstraling en slimme manier van meenemen.

Geef uw teint extra glans, aantrekkelijkheid en uitstraling met de JEAN D'ARCEL-producten. Make-up wordt soms toegepast op een zeer natuurlijke en discrete manier, en soms op een extravagante en spectaculaire manier - er zijn geen grenzen aan uw individuele styling.


JEAN D'ARCEL begrijpt uw huid.

Daarom weten we wat zij nodig heeft.

Natuurlijk vindt het grootste deel van de verzorging van uw huid thuis plaats. En vanzelfsprekend gebruikt u daar de juiste producten, die voorzien zijn van de broodnodige werkstoffen. Verschillende make-up producten van JEAN D'ARCEL zijn voorzien van een magneetje, die zo mooi ordelijk in een klein of groot magneetboxje passen. U kunt uw make up overal meenemen zonder moeite. Er zijn verschillende formaten magneetboxjes beschikbaar.

Het effect van wonderbaarlijk harmonieuze kleuren vol schittering, intensiteit en diversiteit wordt met name getoond op zijn best voordeel op een perfect verzorgde huid.

Versterk ook uw look met de make-up lijn van JEAN D'ARCEL.

Make-up producten range

Gezichtsmake-up
Iedereen die weleens make-up heeft gebruikt, weet dat een goede basis heel belangrijk is. U wilt een goede dekking combineren met een aangenaam huidgevoel en een goede verzorging met en goede uitstraling. JEAN D'ARCEL Brillant Make-up biedt - minerale en olievrije - foundations, dekkende make-up crèmes, al dan niet waterafstotend en/of voorzien van een UV filter. Er is ook een speciale make-up crème om couperoseplekjes mee weg te werken.

Oog make-up
Maak uw ogen tot de blikvanger van uw gezicht met de prachtige en trendy oogschaduwpoeders van JEAN D'ARCEL. Als starter is er een geweldige basiscrème beschikbaar met onder andere vitamine E. Er zijn kajalpotloden en eyeliners voor de oogcontouren, Potloden en gels voor de wenkbrauwen en diverse mascara’s om de wimpers mooi aan te zetten.

Lip make-up
Ook voor het verfraaien en verzorgen van uw lippen heeft JEAN D'ARCEL in huis. Van lippotloden om de contour van uw lippen te accenturen tot verzorgende lipsticks en lipgloss in allerlei modieuze kleuren.

Intensieve nagelverzorging
JEAN D'ARCEL heeft natuurlijk een uitgebreide kleurenselectie aan nagellakken, zeker de speciale paarlmoertinten zijn het vermelden waard. Een speciale vermelding verdienen de nagelverzorgingsproducten. Hiermee worden uw nagels niet alleen veel mooier, maar krijgen ze ook voor meer stevigheid en glans. Ook een French manicure is met JEAN D'ARCEL nagelverzorging in een handomdraai aangebracht.

Bestel de Jean d’Arcel make-up producten in onze webshop.

Vraag uw specialist voor uw perfecte look


Uw schoonheidsspecialist weet als geen ander hoe zij u het beste kunt opmaken met de make-up producten van Jean D'Arcel. Zij kan u ook adviseren welke producten geschikt zijn voor uw huidtype en kleur. Uiteraard kunt u zelf ook variëren met de prachtige kleuren, foundations en oogschaduw van Jean D'Arcel.

U begint met deze make-up uw dag geweldig en u ziet er stralend uit!


Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van jeandarcel.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
DHL